Skynd deg! Huk tak i dette eksklusive engangstilbudet før tiden løper ut. Tilbudet finner du ikke noen andre steder på nettsiden vår.
BETALING Spesialtilbud ORDRE MOTTATT
Vente {{customer_first_name}}! Takk for din bestilling. Her er en spesiell gave fra vår grunnlegger!

Bestill nå og spar 50% på sklisikker brilleholder (4 stk)!

120 kr i stedet for 240 kr !

En livredder for voksne og aktive barn! Disse silikon-ermene til brillestenger bidrar til et bedre og enklere liv. Du kan nyte hvert eneste øyeblikk uten bekymringer, fordi disse reduserer glidning og hindrer deg i å miste brillene fra ansiktet.
Nå trenger du ikke lenger å bekymre deg for å miste brillene dine. Helt ny teknologi, med ny komfortabel antiskli brilleholdere, et ørekrok-tilbehør som gir et helt annet grep og en helt annen trygghet.

VÅR GARANTI
Vi mener vi lager noen av verdens mest innovative produkter og vi følger dette opp med en risikofri og urokkelig 30 dagers garanti. Skulle du være misfornøyd, uansett årsak, vil vi gjøre det vi kan for at du skal bli 100% fornøyd.

Å handle på nett kan virke skremmende, men vi gjør vårt for at det skal være en trygg og hyggelig opplevelse. Det er helt RISIKOFRITT å handle varer fra oss, liker du ikke varen så ordner vi det.
100% Sikker betaling
Sporingsnummer For hver bestilling
Enkel 30 dagers retur
Kundeservice Tilgjengelig 24/7