Personvernregler

Kjøp av produkt

Betaling: Hvis du kjøper produkter gjennom Smarte Dingser sin tjenester, vil du være nødt til å oppgi kredittkort detailer eller informasjon om en annen betalingsmetode, til Smarte Dingser sine tjenester. Du står da ansvarlig for å garantere at informasjonen du oppgir til Smarte Dingser sine tjenester er riktig, og at du er autorisert til å bruke denne betalingsmetoden. Du er ansvarlig for alle skatter og avgifter som medfører, ved kjøp av produktere gjennom tjenesten vår.

Tap og kansellering: Eierskap og risiko for tap av produkter bestilt av deg, vil bli overført til deg, i det produktet leveres til vår leverandør. Vi forbeholder oss retten til å kansellere hvilken som helst ordre for for hvilket som helst produkt, uansett årsak. 

For din beskyttelse

Smarte Dingser tjenester, eies og styres av Smarte Dingser. Smart Dingser plikter å beskytte ditt personvern. Vi i Smart Dingser vil aldri dele kunders data med en tredjepart. Vi bruker informasjonen som du deler med oss til formål som å svare på dine forespørsler, personliggjøre din fremtidig shopping opplevelse, forbedre våre butikker, og for å kommunisere med deg. Vi prøver alltid å personliggjøre og forbedre din Smarte Dingser shopping opplevelse. 

Vennligst legg merke til at din bruk av Nettsiden betinges av disse personvernreglene (´´Retningslinjer´´) og av nettsidens bruksvilkår (´´Vilkår´´). I disse retningslinjene, er et ord eller begrep med stor bokstav, definert i våre Vilkår, eller et annet sted i disse Retningslinjene. 

Våre retningslinjer forklarer hvilken informasjon vi samler inn på denne Nettsiden, hvordan vi bruker og/eller deler denne informasjonen, og hvordan informasjonen blir lagret hos oss. Ved å bruke denne nettsiden, samtykker du til disse retningslinjene. Hvis du ikke samtykker til vilkårene i disse retningslinjene, i sin helhet eller delvis, skal du ikke benytte deg av denne nettsiden. Vennligst legg merke til disse retningslinjene kun gjelder for informasjon som samles gjennom Nettsiden, og ikke informasjon samlet eller lagret gjennom alle metoder eller kilder. 

Våre retningslinjer forsikrer deg om at all informasjon som blir tilgjengelig for oss, forblir sikker og privat. 

Personopplysninger som vi tar vare på

Vi tar vare på personopplysninger, som vi får gjennom frivillig Registrering eller i respons til spesifikke forespørsler om informasjon, som vi fremstiller for deg. 

Vi kan også samle inn informasjon om din Internet Protocol (IP)-adresse, for å hjelpe oss å diagnotisere serverproblemer, og for å administrere Nettsiden. En IP-adresse er et nummer som blir tildelt datamaskinen din når du bruker internett. Din IP-adresse brukes også for å identifisere deg under en spesifikk periode, og for å samle bred demografisk data. 

Vi kan spørre deg om din e-postadresse, under ditt bruk av nettsiden. I tillegg, ved kjøp av kuponger, kan du bli spurt om å opplyse om noe av, eller alt av følgende personopplysninger: Fornavn og etternavn, postadresse, e-mailadresse, fødselsdato, telefonnummer, og detaljer om betalingsmetoden, slik som kredittkort detaljer. 

Bruk og deling av personopplysninger

Alle personopplysninger bevares i henhold til Data Protection Act 1998, og andre relevante databeskyttelseslover i Australia. 

Vi bruker dine personopplysninger til å gi deg informasjon om Smarte Dingser, til å kunne levere tjenesten til deg, og for å kunne markedsføre oss selv til deg. I henhold til våre retningslinjer, verken selger eller deler vi dine personopplysninger med noen tredjeparts organisasjon, andre enn våre partnerselskaper, med mindre vi blir nødt til det for å hindre og oppdage svindel. Vi vil aldri selge eller leie ut dine personopplysninger til noen andre, for deres markedsføring eller andre kommersielle grunner, uten ditt samtykke. 

Derimot, kan det hende vi deler dine personopplysninger med våre agenter eller underleverandør, for å hjelpe oss å behandle dataen som beskrevet i våre retningslinjer. For eksempel, kan det være at vi bruker tredjeparter for å få salg – eller kundeservice assistanse, eller vi kan sende dine personopplysninger til et kredittkortselskap for å gjennomføre en betaling.

Vi forbeholder oss også rettigheten til å legge frem personopplysninger for å:

  1. Innrette oss etter gjeldende lover
  2. Besvare statlige forespørsler (eller forespørsler fra en juridisk, statlig, halv-statlig, kommunalt eller datatilsynet av hvilken som helst type) 
  3. Innrette oss etter en gyldig juridisk prosess eller prosedyre
  4. Beskytte våre rettigheter eller eiendom, denne Nettsiden og/eller andre brukere av denne Nettsiden. 

Vennligst legg merke til at deler av delinger av personopplysninger som vi nevner ovenfor, kan bli sendt også internasjonalt, inkludert til land utenfor EØS. Noen land utenfor EØS, kan muligens mangle tilstrekkelige databeskyttelses lover, eller det kan forekomme at de overhode ikke innehar noen databeskyttelseslover, eller personopplysninger kan muligens ikke være beskyttet i like stor grad som i Australia. Ved å levere fra deg personopplysninger til oss samtykker du til at, gitt at vi bruker din data slik vi oppgir i disse retningslinjene, kan vi ikke holdes ansvarlige for noen som helst bruk av din data av tredjeparter som mottar og lagrer dine opplysninger. 

Informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler, som lagrer data fra din datamaskin gjennom nettleseren din. Dette er vanlig praksis hos mange nettsider, fordi informasjonskapsler tillater utgiveren av nettsiden å gjøre nyttige ting som å finne ut om datamaskinen (og sannsynlig brukeren) har besøkt siden tidligere. Du kan vanligvis modifisere nettleseren din, for å unngå bruk av informasjonskapsler. Hvis du gjør dette, vil Tjenesten (og Nettsiden) kanskje ikke fungere optimalt. Informasjonen som lagres i informasjonskapsler, brukes for å identifisere deg. Dette gir oss muligheten til å drive en effektiv tjeneste, og spore adferdsmønstrene til besøkene på nettsiden. 

I tillegg, i prosessen for å fremstille reklame på Nettsiden (hvis det finnes noen), kan tredjeparts annonsører eller reklametjenere plassere eller gjenkjenne en unik informasjonskapsel i nettleseren din.

E-mail

Vennligst legg merke til at vi muligens kan sende deg en e-mail med følgende formål:

Som en del av vår tjeneste kan vi for eksempel sende deg en e-mail:

  • For å informere deg om dine kontodetaljer etter registrering
  • For å påminne deg om tjenester som vi tilbyr (spesielt hvis du ikke har benyttet deg av tjeneste våre enda, eller ikke har brukt dem på lenge)
  • For å sende deg informasjon og kuponger, som du har forespurt.
  • For å sende deg nyhetsbrev
  • For å sende deg informasjon om tilbud
  • For å tilby deg relaterte Smarte Dingser tjenester

Sikkerhet og oppbevaring

Personopplysningene som vi innehaver, vil oppbevares trygt i våre systemer i henhold til våre interne retningslinjer for sikkerhet, og i henhold til loven. Vi beholder opplysninger i tre år, fra og med siste gang det ble brukt av oss.

Selv om vi tar akseptable forhåndsregler for sikre informasjon som sendes mellom Nettsiden og/eller brukere, kan vi være ute av stand til å forhindre uautorisert tilgang til denne informasjonen, fra tredjeparter eller utilsiktet offentligjøring av slik informasjon under overføring av informasjonen. Ved å kommunisere med denne Nettsiden, aksepterer brukere denne risikoen.

Overføring i særskilte omstendigheter

Hvis det forekommer et salg, fusjon, konsolidering, endring av kontroll, overførsel av betydelige eiendeler, reorganisering eller likvidasjon av Smarte Dingser, kan vi, etter eget skjønn, overføre, selge eller tildele informasjon samlet på eller gjennom denne Nettsiden (inkludert, og uten begrensninger, personopplysninger og annen informasjon) til en eller flere relevante tredjeparter. 

Kundeservice

Hvis du har noen spørsmål eller bekymringer, eller du ønsker å forespørre tilgang til den personlige informasjonen som blir oppbevart av Smart Dinser, vennligst kontakt oss.

Disclaimer

Når man kjøper produkter gjennom denne Nettsiden, anerkjenner og aksepterer Kunden at betalingen for produktene vil bli overført til et tredjeparts betalingssystem. Kundens grunnleggende finansielle informasjon kan bli lagt frem for et tredjeparts betalingssystem og dens operasjonelle enhet.

Endringer av disse retningslinjene

Vennligst legg merke til at disse Retningslinjene former deler av vilkårene for bruk av denne Nettsiden, og former deler av Avtalen mellom deg og oss. Vi kan, fra tid til annen, endre disse retningslinjene, i sin helhet eller delvis, etter eget skjønn. Hvilke som helst endringer til disse Retningslinjene, vil være tre i kraft umiddelbart, etter publikasjon av endrede retningslinjer på Nettsiden. Avhengig av endringens natur, kan vi annonsere endringen: (a) på forsiden av Nettsiden eller (b) via e-mail, forutsatt at vi har e-mailadressen din. I ethvert tilfelle, dersom du fortsetter å bruke nettsiden etter hvilke som helst endringer, ansees du å ha samtykket til følgende endringer. Hvis du ikke samtykker til våre retningslinjer, som kan bli endret fra tid til annen, i sin helhet eller delvis, må du avslutte bruken av Nettsiden. 

Smarte Dingser Tjenesters Immaterielle rettigheter

 

Tjenesteinnhold, Programvare og Varemerke: Du er kun autorisert til å benytte Smarte Dingser Tjenester, med den hensikten å utføre forretningstransaksjoner med Smarte Dingser. Du skal ikke bruke noen automatisk teknologi for å skrape, mine eller samle informasjon fra Smarte Dingser Tjenester, eller bruke nettsidene til Smarte Dingser Tjenester til uautoriserte formål. Hvis du blir blokkert av Smarte Dingser Tjenester, fra å få tilgang til Smarte Dingser Tjenester (inkludert å blokkere din IP-adresse), samtykker du til å ikke benytte deg av noen tiltak for å omgå en slik blokkering (for eksempel ved å maskere din IP-adresse eller ved å bruke en proxy IP-adresse). Teknologien og programvaren som ligger bak Smarte Dingser Tjenester eller distribueres i tilknytning til, og er dermed Smarte Dingsers eiendom, våre forbindelser, og våre partnere (Programvaren). Du samtykker til å ikke kopiere, endre, lage et derivat arbeid av, omvendt utvikling, omvendt oppsamling, eller andre forsøk på å oppdage kildekode, selge, tildele, underlisens, eller overføre noe som helst fra Programvaren.

 

Smarte Dingser Tjenesten kan inneholde bilder, kunst, font eller annet innhold eller kjennetegn (´´Tjeneste Innhold´´) som er beskyttet av immaterielle rettigheter og lover. Med unntak av eksplisitt autorisasjon av Smarte Dingser, samtykker du til å ikke endre, kopiere, innramme, leie, lease, låne, selge, distribuere eller lage derivat arbeid basert på Smarte Dingser Tjenester eller Smarte Dingsers innhold, i sin helhet eller delvis. Ethvert bruk av Smarte Dingser Tjenester eller Smarte Dingsers innhold, annet enn det som spesifikt er autorisert er strengt forbudt. All rettigheter som ikke er eksplisitt bevilget, er reservert av Smarte Dingser. 

 

Smarte Dingsers navn og logo er merkevarer og servicemerker, tilhørende Smarte Dingser (Samlet kalt ´´Smarte Dingser Merkevarer´´). Andre selskap, produkter, og tjenestenavn og logoer, brukt og fremvist gjennom Smarte Dingser Tjenester, kan være merkevarer eller tjenestemerker av sine respektive eiere som kanskje eller kanskje ikke er påtegnet eller er forbundet eller assosiert med Smarte Dingser. Ikke noe i disse vilkårene eller Smarte Dingsers Tjenester skal bli tolket som noen bevilgning av noen lisens eller rett til å bruke noen av Smarte Dingsers Merkevarer, fremstilt på Smarte Dingser Tjenester, uten en skriftlig bevilgning i forkant i ethvert tilfelle. Alle goder generert fra bruken av Smarte Dingser Merkevarer vil være til Smarte Dingsers eksklusive fordel. 

Tredjeparts materiale: Under ingen omstendigheter vil Smarte Dingser være ansvarlig på noen måte for innhold eller materiale tilknyttet tredjeparter (inkludert brukere), inkludert men ikke begrenset til, feil eller utelatelser i innhold, eller for tap eller skade av enhver form, som påføres som følge av bruken av slikt innhold eller materiale. Til den maksimale graden som tillates under passende lov, er tredjepartsleverandøren av slikt innhold og materiale den tilsiktede begunstigede av disse vilkårene, med hensyn til innhold og materiale.

 

Smarte Dingser kan ivareta innhold, og muligens legge frem innhold, hvis beordret til det av loven, eller i den god tro at slik oppbevaring eller offentligjøring er nødvendig for å: (a) Ivareta juridiske prosesser, gjeldende lover eller statlige forespørsler; (b) håndheve disse Vilkårene; (c) svare på påstander om at ethvert innhold bryter mot rettighetene til tredjeparter; or (d) beskytte rettighetene, eiendommen, eller personlig trygghet til Smarte Dingser, deres brukere og offentligheten.