Vi i Smarte Dingser jobber for å sikre at våre kunder skal være 100% fornøyd med produktene de har kjøpt. Hvis du opplever problemer med forsendelse, eller med produktet du har mottatt, eller har noen andre spørsmål, vennligst send oss en email, og vårt team vil hjelpe deg så fort som mulig. 

Returrett

 1. Ikke fornøyd med ordren

Hvis du ikke er fornøyd med kjøpet, har du mulighet til å returnere produktet inntil 15 dager, fra den datoen du mottok produktet. Produktet må være ubrukt, og uten synlig bruksslitasje. Du er ansvarlig for å betale kostnaden for produktet du ønsker å returnere, med mindre returen er dekket av vår garanti mot produsent feil, eller fordi returen er nødvendig grunnet en feil fra vår side. 

Merk: Fraktkostnader refunderes ikke.

 1. Ødelagte ting eller dårlig kvalitet

Hvis produktet er defekt, eller ikke fungerer som det skal, vennligst si ifra til oss. For å løse problemet så raskt som mulig, vennligst send en e-mail til smartedingser.store@gmail.com. Legg ved et bilde som viser produktets dårlige kvalitet, eller den ødelagte delen av produktet. For og gjøre det enklere for oss, ta bilde av produktet på en flat overflate, med merkelappen og det ødelagte området klart synlig. Vi vil sende deg en erstatning så fort vi har bekreftet at produktet er ødelagt eller ikke fungerer optimalt. Du behøver ikke å returnere den defekte varen. Vi vil bruke informasjonen til å hjelpe deg med ordren, og for å kunne unngå at slike feil skjer i fremtiden. 

Kanselleringer

 1. Kansellering av ordre som enda ikke er sendt

Hvis du ønsker å kansellere en ordre som ennå ikke er sendt fra oss, vennligst send en e-mail til smartedingser.store@gmail.com. For at vi skal kunne løse problemet så fort som mulig, vennligst inkluder ordrenummeret ditt i mailen. 

 1. Kansellering av ordre som er sendt

Hvis du ønsker å kansellere en ordre som allerede er blitt sendt fra oss, vennligst kontakt oss. På dette tidspunktet får vi ikke tilbakekalt forsendelsen, så du må nekte å ta i mot forsendelsen når den ankommer. Vi vil refundere betalingen din, etter at vi har trukket fra fraktkostnader. Vi vil gjennomføre refusjonen så snart forsendelsen har blitt sendt i retur. 

Garanti

Garantien dekker bare produksjonsfeil, og dekker ikke:

 • Skader ved et uhell
 • Utilstrekkelig behandling
 • Vanlig bruksslitasje
 • Blekning av farge og materiale, på grunn av soleksponering
 • Justeringer av produktet etter salg

Vi aksepterer ingen retur eller bytter, der produktet har blitt eksponert for vann. 

Returrett

Hvis du føler at produktet du har kjøpt, ikke lever opp til forventningene, kan du forespørre en refusjon.

Vi vil betale deg tilbake for kjøpet under følgende omstendigheter:

Du kan få en full refusjon

 • Hvis produktet du har kjøpt ikke fungerer som det skal, eller er ødelagt. 
 • Hvis du ikke har mottatt produktet innen 90 virkedager, fra tidspunktet du utførte din ordre.

Vennligst merk deg at: Refusjoner vil være tilgjengelig på kontoen din i løpet av 3-5 virkedager. 

Fraktkostnader

Du er ansvarlig for fraktkostnadene for et produkt du ønsker å returnere. Fraktkostnader er ikke refunderbare. Hvis du mottar en refusjon, vil vi trekke fra returkostnader fra din refusjon.

Ødelagt produkt/ Dårlig kvalitet

For at vi skal kunne løse problemet så fort som mulig, vennligst legg ved et bilde som viser produktets dårlige kvalitet, eller den ødelagte delen av produktet. For og gjøre det enklere for oss, ta bilde av produktet på en flat overflate, med merkelappen og det ødelagte området klart synlig.

Vi vil bruke informasjonen til å hjelpe deg med ordren, og for å kunne unngå at slike feil skjer i fremtiden.

Returadresse: 50 Avenue de Fouilleuse 92500 Rueil Malmaison, Frankrike