SmarteDingser

BESTILL
PORTABEL LØFTEHJELP

399 KR

999 KR

PORTABEL LØFTEHJELP - Løft hvem som helst fra sittende til stående posisjon enkelt

Hvorfor Benytte Portabel Løftehjelp

 • Den tilbyr en sikker måte å assistere pasienter eller dine kjære, når de skal reise seg fra en sittende posisjon
 • Benytt Portabel Løftehjelp for å trygt reise deg fra stoler, lenestoler, sofaer og biler, og for ekstra assistanse på badet
 • Et håndtak med ergonomisk design for en mer optimal løftearm
 • Diameteren på det ergonomiske håndtaket er 11 cm, slik at det komfortabelt kan holdes uavhengig av størrelse på hender
 • Et hjelpemiddel av ultralett vekt, laget av stødige materialer
 • Til tross for at hjelpemiddelet har blitt utviklet med hjemmebruk i tankene, vil du også kunne få bruk for de i bilen og utendørs

Funksjoner

Celine S.

 • Verifisert kjøp
5/5

Flott hjelpemiddel for å hjelpe mannen min når han faller hjemme

«Min mann er 85 og jeg er 78. Etter hofteoperasjonen har mannen min hatt problemer med noen fallepisoder hjemme. Dette hjelpemiddelet er fantastisk, lar meg løfte mannen min alene.. Jeg behøver ikke lenger ringe etter hjelp. Takk for at dere fant opp dette!!!🙏»

Rikard W.

 • Verifisert kjøp
5/5

Kjøp To; En til hjemme, en til bilen

«Jeg er overrasket over hvor enkel denne faktisk er å bruke. Den som sitte tar tak i to hull, og du tar tak i de to andre. Len deg bakover og be personen trekke i håndtaket. Og plutselig har du løftet personen uten å kjenne det i ryggen! Det er fantastisk, og går kjempefort. Jeg har bestilt 3 stk. Flott gave til eldre som har problemer med å reise seg.🙂»

Anne-Lise R.

 • Verifisert kjøp
5/5

Viktig å ha tilgjengelig

«Da mannen min falt og slo ryggen sin for en liten stund tilbake, var det umulig for meg å hjelpe han, da han er mye større enn meg. Jeg har kjøpt denne for å ha den tilgjengelig, dersom noe liknende skulle skje igjen.»

Maiken O.

 • Verifisert kjøp
5/5

Veldig glad for at jeg kjøpte denne!

«Denne er et must-have dersom du skal hjelpe noen opp fra en stol eller sofa. Jeg trengte denne for å hjelpe mamma. Hun sliter veldig med å få reist seg når hun sitter. Denne løftehjelpen hjelper veldig! Helt perfekt!»

Kathrine G.

 • Verifisert kjøp
5/5

Muligheten til å kunne løfte enkelt

«Et utrolig enkelt og sårt trengt hjelpemiddel.😊 Mannen min har ofte forsøkt å hjelpe meg opp, men det var vanskelig for oss begge. Denne løftehjelpen er det beste hjelpemiddelet!»

Emilie T.

 • Verifisert kjøp
5/5

Ståhjelp!

«Min kjære og jeg begynner å dra på årene, og trenger noen ganger en liten dytt for å komme oss opp fra vår alt for lave sofa. Denne er perfekt for å hjelpe hverandre!❤️»

Petter J.

 • Verifisert kjøp
5/5

HVERT hjem behøver i hvert fall en, du vet aldri hva som kommer til å skje!

«Med årene har det blitt en større og større utfordring å reise seg opp. Jeg er avhengig av armlener for å komme meg opp, og uten dem blir jeg sittende. Selv med et par ekstra kilo kommer jeg meg enkelt opp med denne!»

William H.

 • Verifisert kjøp
5/5

Har gitt tre av denne som gave!

«Kjøpte denne for en stund siden, og har hatt den liggende uåpnet frem til nå. I går kveld falt et familiemedlem, og jeg husket at jeg hadde kjøpt denne. Funket helt suverent! Dette er et klassisk eksempel på noe du ikke behøver før du virkelig behøver det 😉»

Andreas F.

 • Verified Purchase
5/5

Enkelt å bruke. Praktisk å ha.

«Jeg lider av MS, og min kone bruker denne for å hjelpe meg opp. Til tross for at jeg er en relativt stor fyr, er jeg ikke bekymret for at denne skal svikte. Stødig og vellaget. Flott hjelpemiddel for oss!»

DETTE TILBUDET ER IKKE TILGJENGELIG I BUTIKKENE

NYT OPP TIL 66% RABATT! KUN I DAG!

Siste Sjanse Til å Gripe Dette Tilbudet

HANDLE HURTIG!

399 KR

999 KR

30-Dagers Pengene-Tilbake-Garanti

Alle vi i Smarte Dingser jobber utrettelig for å sørge for at du får sikre deg et produkt både du og vi kan være stolte av. Vi ønsker at du skal kunne ta vare på deg selv, uten å måtte tømme kontoen. Dersom det likevel skulle være noe du ikke er fornøyd med angående produktet, lover vi deg 100% refusjon av ditt kjøp. Vi kan likevel forsikre deg om at dette ikke kommer til å bli et tema, så du kan fritt handle hos oss, uten noen form for usikkerhet eller tvil.

Personvernerklæring | Vilkår & Betingelser | Kontakt
Copyright 2022 – Alle rettigheter reservert